Body Balance

Body Balance je poluindividualni Pilates trening, koji sadrži pojedine pokrete preuzete iz joge sa svrhom da postanete snažni i fleksibilniji, te da naučite pravilno disati i tako dovedete svoje tijelo u balans.

Treningom ćete razviti fizičku i mentalnu snagu, olakšati i poboljšati bolna stanja ( leđa, ramena, kukovi, stopala itd.) Imat ćete snažniji CORE (duboki mišići trbuha, leđa i zdjelice), bolju mobilnost i pokretljivost zglobova, a u ovim stresnim vremenima osjećat ćete se mirnije i bolje. Kada se čovjek osjeća bolje, mirnije i staloženije ima smanjenu potrebu za hranom što pomaže kod mršavljenja. Bez obzira na dob i mogućnosti, uvijek se možete priključiti grupi jer će se vježbe prilagoditi vašim mogućnostima.

Može se odlično kombinirati uz neke druge intenzivnije programe treninga kojima su cilj snaga i kondicija, kako bi se povećala fleksibilnost i smanjila mogućnost ozljede.
Poboljšajte svoju vitalnost jer Body balance trening će vam pomoći da smanjite potkožno masno tkivo, osnažite duboke leđne i trbušne mišiće, postanete fleksibilniji i smanjite stres nagomilan tijekom dana.

Ponedjeljak  i četvrtak u 18.30 sati

Podijeli s prijateljima

Tražiš što bi ti najviše odgovaralo?

Pogledaj ostale programe