Fiskultura-fitness klub Rijeka

Cardio Workout

Cardio Workout trening svakog petka donosi trening rasterećenja nakon napornog radnog tjedna. Cilj treninga je povećanje aerobnih sposobnosti – kondicije, povećanje tonusa mišića – oblikovanje  tijela i redukcija masnog tkiva. Početak treninga odlikuje zagrijavanje tijela i priprema za napore bez koreografije koja bi mogla biti opterećujući faktor, nastavljamo s kondicijskim dijelom po principu kružnog / staničnog treninga uz upotrebu spinnera, veslačkog trenažera, brodskog konopa, vijača, TRX-a, trampolina, balans ploče u kojem će se trener moći posvetiti svakom članu  i prilagoditi vježbe ako bude potrebe. Nakon toga slijede vježbe snage u kojima ćemo se posvetiti svim skupinama mišića i na kraju istezanje.

To je intervalni cardio trening kojim tijelo brže otapa masti za razliku od kontinuiranog cardio treninga. Kontinuiranim treninzima u određenom trenutku vaše tijelo postiže tzv. “stabilno stanje” što podrazumijeva da se organizam prilagodio opterećenju i da nastoji čuvati energiju (kalorije).

U intervalnom treningu zbog stalnih promjena intenziteta ne postiže se „stabilno stanje“  već se postiže veća potrošnja kalorija u istom vremenskom periodu. Zanimljivo je da će nakon treninga doći do  povećane potrošnje kisika što omogućava trošenje energije – kalorija dugo nakon treninga. Pridružite nam se!

Petak, 19:30- 20:30

Podijeli s prijateljima

Tražiš što bi ti najviše odgovaralo?

Pogledaj ostale programe

Obavijest!

Nakon hakerskog napada uspješno smo vratili web stranicu, ali je dio podataka nažalost izgubljen. Trenutno na stranici su podaci o vrstama treninga i cijenama zastarjeli. 

U sljedećim tjednima ažurirati ćemo podatke, a do tada vas molimo za strpljenje.

Vaša fiskultura