Funkcionalni trening

Funkcionalni trening je vrsta tjelesne aktivnosti koja istovremeno aktivira više mišićnih skupina i više zglobova čime se olakšava izvođenje svakodnevnih aktivnosti, smanjuje opasnost od ozljeda, a samim time značajno poboljšava kvaliteta života.

Vježbe funkcionalnog treninga pomoći će u izvođenju pokreta i aktivnostima u vašem svakodnevnom životu, kao što su npr. guranje, sagibanje, čučanje, povlačenje, dohvaćanje ili nošenje teških stvari.

Kombinacija gimnastike, dizanja utega, kardio treninga, vježbi s vlastitim tijelom, pliometrije i funkcionalnih pokreta izaziva vaše tijelo, ali ga ujedno i uči novim vještinama svaki dan. Učvršćuje i oblikuje mišiće cijelog tijela koristeći različite rekvizite poput utega, TRX-a, medicinki i elastičnih traka.

Marina:
Ponedjeljak 19:30 – 20:30
Srijeda 19:30 – 20:30

Marta:
Utorak 19:30 – 20:30
Četvrtak 19:30 – 20:30

Picture of Marta

Marta

Diplomirala je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Za vrijeme studija radila je kao trenerica u Klubu ritmičke gimnastike Maksimir, instruktorica pilatesa i aerobika u fitnes centrima te kao demonstratorica na filozofskom i strojarskom fakultetu. Povratkom u Rijeku zapošljava se kao profesorica tjelesne i zdravstvene kulture u Susačkoj gimnaziji i nastavlja voditi rekreativne grupne programe u Step Oneu i Lovorci kao trenerica spinninga, pilatesa, body workouta, fit boxa i trampolina. Voli trčanje i individualne treninge na otvorenom, voditeljica je skijanja, a ljubav prema plesu koja traje od školskih dana dovela ju je do Plesne radionice M gdje koreografira i podučava jazz dance. 2015. osnovala je Klub ritmičke gimnastike Rijeka, predavač je u Magistri, ustanovi za stručno osposobljavanje trenera, a 2020. preuzela je vođenje Aerobik centra Step One, sadašnje Fiskulture.

Picture of Marina

Marina

Marina je viši trener fitnessa (Kineziološki Fakultet u Zagrebu), diplomirani ekonomist, licencirani trener TRX – suspenzijskog treninga, licencirani SPINNING trener, instruktor aerobica, workout programa, pilatesa. 2003. godine završava basic i intermediate tečaj pilatesa, te postaje jedan od prvih pilates instruktora u Rijeci. 2004. godine osvaja srebrnu medalju u ekipnom aerokickboxingu. Aaerobicom se bavi od 1998. godine te kao instruktor radi od 2001. nakon završenog tečaja u organizaciji Reebok University-a.

Podijeli s prijateljima

Tražiš što bi ti najviše odgovaralo?

Pogledaj ostale programe